Στείλε μας το άρθρο σου

Σε ελκύουν άτομα του ίδιου φύλου;

Θέλεις κάτι να πεις για την ομοφυλοφιλία και την σχέση της με την πίστη;

Έχεις να μοιραστείς σκέψεις για το πώς μπορούμε να ζήσουμε κοντά στον Χριστό, να χτίσουμε καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά μας, να καλλιεργήσουμε ενοριακές συνάξεις με κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, ή πώς να απευθυνθούμε πιο αποτελεσματικά σε όσους βιώνουν ομόφυλες έλξεις ή αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑ;

Θέλουμε πολύ να σε ακούσουμε και γι’ αυτό σε προσκαλούμε να μας στείλεις ένα guest άρθρο.

Ένα σημαντικό στοιχείο του Ομοφυλοφιλία.gr είναι να παρέχουμε βήμα στις εμπειρίες, τις προσεγγίσεις και τις μαρτυρίες των προσώπων εκείνων που, σαν κι εμάς, βιώνουν ομόφυλες έλξεις και προσπαθούν να τις διαχειριστούν σε συμφωνία με το θέλημα του Θεού, όπως φανερώνεται στην Αγία Γραφή και την Παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες ετήσιους επισκέπτες του Ομοφυλοφιλία.gr, είσαι κι εσύ που έχεις να εκφράσεις κάποιες πολύτιμες ιδέες και στοχασμούς, ή που θες να πεις πράγματα που παραείναι πολλά για να τα αφήσεις ως σχόλιο, ή που πραγματικά αξίζουν να αποκτήσουν το δικό τους άρθρο. Θέλουμε να σου παράσχουμε αυτή τη δυνατότητα. Αν έχεις ιδέες για ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία, ανυπομονούμε να τις διαβάσουμε.

Θα δημοσιευτεί;

Μας ενδιαφέρουν άρθρα 500 έως 1500 λέξεων, που:

  • σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το θέμα της ομοφυλοφιλίας,
  • δεν έρχονται σε αντίθεση με την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη και ηθική,
  • είναι γραμμένα με ευαισθησία για τον πόνο που έχει επιφέρει η ομοφυλοφιλία στη ζωή μας, και
  • απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να υπερβούν τα πάθη τους.

Θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε κάθε κείμενο που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.

Για υποβολή, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα: