Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Δεν έχουμε cookies!

Απίστευτο; Κι όμως! Δεν χρησιμοποιούμε κανένα cookies που να αποθηκεύει προσωπικά σου δεδομένα. Δεν τα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας χωρίς να παρακολουθούμε τους επισκέπτες μας εις τον αιώνα τον άπαντα. Οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Ούτε την IP σου διαβάζουμε!

Δηλαδή τι ξέρετε για μένα;

Τα μόνα προσωπικά σου δεδομένα στα οποία έχουμε πρόσβαση είναι αυτά που εσύ υποβάλλεις, όταν μας στέλνεις μήνυμα μέσα από κάποια φόρμα επικοινωνίας. Σε κάθε φόρμα θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για το πώς διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία και θα μας παραχωρείς την άδεια, για να τα λάβουμε.

Τι τα κάνετε αυτά;

Στοιχεία που υποβάλλεις οικειοθελώς μέσω φόρμας θα είναι διαθέσιμα μόνο στον διαχειριστή του ιστοτόπου Γεώργιο Δούκα (geoducas@gmail.com), αποκλειστικά και μόνο με σκοπό να απαντηθεί το αίτημα, ερώτημα ή σχόλιό σου. Χωρίς την υποβολή αυτών των βασικών στοιχείων (ονόματος, ηλέκτρονικής διεύθυνσης κ.λπ.), δεν θα μπορούμε να σου απαντήσουμε για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Τα μηνύματα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραπάνω λογαριασμού και διαγράφονται οριστικά μετά την πάροδο ενός έτους.

Τι άλλα δικαιώματα έχω;

Έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις πρόσβαση στα στοιχεία αυτά ή να απαιτήσεις την διόρθωση ή την διαγραφή τους πριν την πάροδο του έτους. Για το σκοπό αυτό, στείλε μας ένα μήνυμα μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.

Για κάθε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να απευθυνθείς στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.