Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Δεν έχουμε cookies!

Απίστευτο; Κι όμως! Δεν χρησιμοποιούμε κανένα cookies που να αποθηκεύει προσωπικά σου δεδομένα. Δεν τα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας χωρίς να παρακολουθούμε τους επισκέπτες μας εις τον αιώνα τον άπαντα. Οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Ούτε την IP σου διαβάζουμε!

Δηλαδή τι ξέρετε για μένα;

Τα μόνα προσωπικά σου δεδομένα στα οποία έχουμε πρόσβαση είναι αυτά που εσύ υποβάλλεις, όταν μας αφήνεις κάποιο σχόλιο ή στέλνεις μήνυμα μέσα από κάποια φόρμα επικοινωνίας. Σε κάθε φόρμα θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για το πώς διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία και θα πρέπει να μας παραχωρήσεις την άδεια, για να τα λάβουμε.

Τι τα κάνετε αυτά;

Σχόλια Τα σχόλια που αφήνεις κάτω από κάποιο άρθρο δημοσιεύονται επ’ αόριστον στον ιστότοπο, μαζί με το όνομα/ψευδώνυμο που επέλεξες. Το email που δίνεις κατά τον σχολιασμό συλλέγεται αλλά δεν δημοσιεύεται. Αποθηκεύεται μόνο στο σύστημά μας, μέχρι να ζητήσεις την διαγραφή των σχολίων σου.

Ειδοποιήσεις σχολίων Αν επιλέξεις να εγγραφείς στις ειδοποιήσεις για νέα σχόλια, θα σου στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα πρέπει να πατήσεις τον σύνδεσμο για να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου. Έτσι, θα αποθηκεύσουμε το αίτημά σου και θα μπορούμε να σε ειδοποιούμε κάθε φορά που κάποιος απάντησε στη συγκεκριμένη συζήτηση.

Φόρμες επικοινωνίας Στοιχεία που υποβάλλεις οικειοθελώς μέσω φόρμας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό να απαντηθεί το αίτημα, το ερώτημα ή η παρατήρησή σου. Χωρίς την υποβολή αυτών των βασικών στοιχείων (ονόματος, ηλέκτρονικής διεύθυνσης κ.λπ.), δεν θα μπορούμε να σου απαντήσουμε για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Τα στοιχεία αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παρακάτω λογαριασμού και διαγράφονται οριστικά μετά την πάροδο ενός έτους.

Στοιχεία ιερέων Στοιχεία πνευματικών ιερέων που έχουν εγγραφεί στο “Υποστηρικτικό Δίκτυο” διατηρούνται επ’ αόριστον στο σύστημά μας και κοινοποιούνται σε πιστούς που αναζητούν πνευματικό πατέρα στην περιοχή της διακονίας τους.

Απόπειρες παραβίασης Τέλος, αν είσαι χακεράς και προσπαθήσεις να παραβιάσεις τον ιστότοπό μας, να ξέρεις ότι θα καταγράψουμε την IP σου, θα την κρατήσουμε αποθηκευμένη για 2 εβδομάδες και θα την μοιραστούμε με την υπηρεσία προστασίας του ithemes.com, για να προστατεύσουμε κι άλλους ιστοτόπους από τις κακές σου προθέσεις.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι προσβάσιμα μόνο από τον διαχειριστή του ιστοτόπου Γεώργιο Δούκα (geoducas [at] gmail.com).

Τι άλλα δικαιώματα έχω;

Έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις πρόσβαση στα στοιχεία σου ή να απαιτήσεις την διόρθωση ή την άμεση διαγραφή τους.

  • Για πρόσβαση, συμπλήρωσε ένα αίτημα.
  • Για διόρθωση, στείλε μας ένα μήνυμα μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, περιγράφοντας με ακρίβεια την διόρθωση που θέλεις να πραγματοποιηθεί.
  • Για διαγραφή, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα.

Για κάθε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Αρμόδια εποπτική αρχή: η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τελευταία

Ένας 21χρονος ομοφυλόφιλος μιλάει για τον Χριστό (Συνέντευξη)

Ένας 21χρονος ομοφυλόφιλος μιλάει για τον Χριστό (Συνέντευξη)

— Καλησπέρα, Ηλία. Ευχαριστούμε που δέχτηκες να μιλήσεις στους φίλους του site μας. Θέλεις να

7 Δεκεμβρίου 2022
Στο κατώφλι των 18 σου χρόνων

Στο κατώφλι των 18 σου χρόνων

Έδωσες πανελλήνιες, πέρασες στο πανεπιστήμιο και σε λίγο θα έχεις την πρώτη σου εξεταστική. Όλα

30 Νοεμβρίου 2022
Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όσα γνωρίζουμε για το ενδομειονοτικό στρες στη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα

3 Νοεμβρίου 2022
Αρκετά με τις κλάψες

Αρκετά με τις κλάψες

Τα αγόρια και τα κορίτσια που έλκονται από το ίδιο φύλο δεν είναι τα ανόητα θύματα μιας ιδιοτροπίας της μοίρας, που ανακαλύπτουν μέσα τους τις ομόφυλες έλξεις. Έχουν επιλογές, και ο Θεός υποσχέθηκε ότι πάντα θα παρέχει στα παιδιά του την χάρη Του για να ζουν και να αντέχουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις

12 Οκτωβρίου 2022