Έλα κι εσύ στην Ομάδα Αλληλοβοήθειας

Με τη χάρη του Θεού, τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια Ομάδα Αλληλοβοήθειας με στόχο την πνευματική μας ωφέλεια και αλληλοϋποστήριξη. Την απαρτίζουν καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και ταυτόχρονα έλκονται από το ίδιο φύλο. Αν είσαι κι εσύ ομοφυλόφιλος, Χριστιανός και θέλεις να ζήσεις αγνά, σε περιμένουμε στην παρέα μας.

Η επικοινωνία γίνεται μέσω ιδιωτικού φόρουμ στον Ιστό. Η εγγραφή είναι ελεύθερη για οποιονδήποτε/οποιαδήποτε αποδέχεται τον κανονισμό που περιγράφεται παρακάτω. Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν το όνομα με το οποίο θα εμφανίζονται στην Ομάδα. Η εχεμύθεια είναι απαρέγκλιτη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.

Για να εγγραφείς, πάτησε στο παρακάτω κουμπί. Ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σου σύντομα.

Κανονισμός Ομάδας

Η Ομάδα δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια πλατφόρμα αλληλοβοήθειας για πρόσωπα με ομόφυλες έλξεις, άνδρες και γυναίκες, που επιθυμούν να ακολουθήσουν το Χριστό, σύμφωνα με τη διδασκαλία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι επικοινωνίες που γίνονται στην Ομάδα πρέπει να είναι υποστηρικτικές αυτού του σκοπού.

  1. Η Ομάδα βασίζεται στις αρχές της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης. Δεν είναι επιτρεπτή η συμμετοχή σε μέλη που προπαγανδίζουν αιρετικές απόψεις.
  2. Η Ομάδα αποτελείται από μέλη, που αναγνωρίζουν την ομοφυλοφιλία ως πειρασμική κατάσταση και αγωνίζονται να εγκρατευθούν με στόχο την αγνότητα. Η υποστήριξη άσεμνης συμπεριφοράς, η περιγραφή ερεθιστικών ιστοριών και η πρόκληση των άλλων μελών σε αμαρτία απαγορεύονται.
  3. Σεβαστείτε την εμπιστευτικότητα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον καθένα να νιώθει ασφαλής στην Ομάδα μας. Μην προωθήσετε υλικό της Ομάδας σε τρίτους χωρίς την άδεια των συντακτών. Μην αποκαλύπτετε στοιχεία της ταυτότητας των μελών.
  4. Να είστε ευγενικοί και ειλικρινείς. Η Ομάδα μας έχει στόχο την αλληλοϋποστήριξη. Πρέπει να «λέμε την αλήθεια με αγάπη», όπως μάς διδάσκει ο Απόστολος Παύλος. Δεν επιτρέπονται προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις μεταξύ των μελών ή προς τρίτους. Μη χρησιμοποιείτε χυδαία γλώσσα.