Το Ομοφυλοφιλία.gr, η μεγαλύτερη συλλογή υλικού για την ομοφυλοφιλία και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, καλωσορίζει την Μεγάλη Σαρακοστή και σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και εισαγωγής στην ασκητική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αν πιστεύεις κι εσύ στον Χριστό και σε ελκύουν άτομα του ίδιου φύλου, αν είσαι ομοφυλόφιλη/ος ή αμφιφυλόφιλη/ος και θέλεις να ζήσεις την χριστιανική πίστη σου, έλα μαζί μας.

Αυτή τη Σαρακοστή, το Ομοφυλοφιλία.gr εγκαινιάζει μια νέα δομημένη σειρά τηλεσυναντήσεων με τίτλο “Καθαροί τη καρδία”. Μελετώντας την Αγία Γραφή και τα Πατερικά Κείμενα και ανταλλάσσοντας πολύτιμα διδάγματα από την εμπειρία μας, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πώς η ασκητική μπορεί να αποτελέσει δύναμη για την καθημερινή μας ζωή και να μας βοηθήσει στον αγώνα μας για την καθαρότητα της καρδιάς μας.

Πρώτη συνάντηση την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 6 μ.μ.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα κι έλα να ξεκινήσουμε μαζί τον ωραίο αυτόν αγώνα προς το Πάθος και την Ανάσταση.

Η φόρμα είναι ανοιχτή για την υποβολή και νέων δηλώσεων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή απόγευμα μέσω ZOOM. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες.

“Μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί αυτοί θα δουν το πρόσωπο του Θεού” (Ματθαίον 5:8)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here