Το Ομοφυλοφιλία.gr κλείνει 5 χρόνια ζωής και ενεργής παρουσίας στον ελληνικό ιστό και το γιορτάζει, διοργανώνοντας μια νέα σειρά τηλεσυναντήσεων για τους νέους αλλά και για τους παλιούς του φίλους, άνδρες και γυναίκες!

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, ώστε να διευκολύνεται η φιλική ατμόσφαιρα και η γόνιμη συζήτηση. Η λειτουργικότητα παρέχεται από την πλατφόρμα Zoom και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα από υπολογιστή, κινητό ή και από τάμπλετ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη μικροφώνου. Ενθαρρύνεται, αλλά δεν είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας.

Όσοι δεν διαθέτουν μικρόφωνο ή σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση και τηλεφωνικά, καλώντας τους αριθμούς 2111984488 ή 2311180599 από Ελλάδα και 22000888 ή 25054777 από Κύπρο και πληκτρολογώντας τον κωδικό της τηλεσυνάντησης.

  • Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου στις 5 μ.μ. με θέμα “Έλξη και Αγώνας”.
  • Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου στις 5 μ.μ. με θέμα “Η Ομοφοβία στην Κοινωνία και στην Εκκλησία”.
  • Η τρίτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου στις 5 μ.μ. με θέμα “Το να ‘σαι του Θεού”.

Οι συμμετέχοντες κάθε τηλεσυνάντησης θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την καταχώριση της φόρμας ενδιαφέροντος, τον σύνδεσμο και τον κωδικό της συνάντησης.

Καλή αντάμωση!

Προηγούμενο άρθροΟ μεσοφυλικός φίλος μου
Γιώργος Δούκας
Ο Γιώργος ζει στη Θεσσαλονίκη. Βιώνει ομόφυλες έλξεις από την προεφηβική του ηλικία, αλλά αγωνίζεται να ευαρεστήσει στο Θεό με την προσευχή και την εγκράτεια. Δημιούργησε την παρούσα ταπεινή προσπάθεια με την ευχή του πνευματικού του.