Έξι Έλληνες ομοφυλόφιλοι μιλούν για το Χριστό: Ο Χρίστος

Είμαι ο Χρίστος 37 ετών. Νιώθω ομόφυλες έλξεις από την εφηβική μου ηλικία. Μεγάλωσα προσπαθώντας να εξηγήσω τι μου συμβαίνει. Μέχρι τα 25 μου, που με τη βοήθεια της Θεοτόκου σε μία πολύ προσωπική και όμορφη στιγμή κατάλαβα ότι βρίσκομαι σε ένα δρόμο, που με αποσπά από τη χάρη του Θεού.

Έκτοτε άρχισα και εξομολογούμαι και κοινωνώ. Δυστυχώς από δική μου αμέλεια δεν είμαι σταθερός στην πορεία μου και έχω πολλά στραβοπατήματα έως και την ηλικία, που έφτασα τώρα.  Παρ’ όλα αυτά δεν παύω να πιστεύω στο έλεος του Θεού και εναποθέτω τις ελπίδες μου για θεραπεία στο μόνο ιατρό των ψυχών.

Δεν έχω κάποια συναρπαστική ιστορία να διηγηθώ κι αυτό ίσως είναι που με τρομάζει: η χλιαρότητά μου. Δεν φοβούμαι τόσο τη ροπή μου στις σαρκικές ή και ψυχικές αμαρτίες. Αυτό που με τρομάζει πραγματικά είναι το να μη αποκτήσω μια αληθινή αγαπητική σχέση με το Θεό και το συνάνθρωπό μου. Το να πεθάνω ανέραστος από Χριστό είναι κάτι που δε θα το άντεχα –ούτε και πεθαμένος.

Να εύχεσθε!

Χρίστος, Αθήνα

3 Απαντήσεις

  1. Ο Θεός που βλέπει τον αγώνα σου θα σε ανταμειψει με τη Χάρη Του. Εχει πίστη κι η Παναγία, η Μητέρα όλου του κόσμου θα σε βοηθήσει να εναντιωθεις σε ολους τους πειρασμούς. Καλό αγώνα σε όλα τα αδέλφια μας που εναντιωνονται σε κάθε μορφή πειρασμών. Ο Θεός να ειναι μαζί μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία

Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όσα γνωρίζουμε για το ενδομειονοτικό στρες στη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα

3 Νοεμβρίου 2022
Αρκετά με τις κλάψες

Αρκετά με τις κλάψες

Τα αγόρια και τα κορίτσια που έλκονται από το ίδιο φύλο δεν είναι τα ανόητα θύματα μιας ιδιοτροπίας της μοίρας, που ανακαλύπτουν μέσα τους τις ομόφυλες έλξεις. Έχουν επιλογές, και ο Θεός υποσχέθηκε ότι πάντα θα παρέχει στα παιδιά του την χάρη Του για να ζουν και να αντέχουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις

12 Οκτωβρίου 2022
Το Δικαίωμα του ανθρώπου και το Δικαίωμα του Θεού

Το Δικαίωμα του ανθρώπου και το Δικαίωμα του Θεού

Μερικοί λέτε: «Όλα μού επιτρέπονται». Σωστά, δεν είναι όμως όλα προς το συμφέρον μου. Όλα μού επιτρέπονται, εγώ όμως δεν θα αφήσω τίποτα να με υποδουλώσει…

4 Οκτωβρίου 2022
Η Παναγία, το AIDS και ο Billy Bo

Η Παναγία, το AIDS και ο Billy Bo

Πώς σώθηκε ο Billy Bo, ο γνωστότερος Έλληνας ομοφυλόφιλος της δεκαετίας του ’80…

17 Ιουνίου 2022