Έξι Έλληνες ομοφυλόφιλοι μιλούν για το Χριστό: Ο Χρίστος

Είμαι ο Χρίστος 37 ετών. Νιώθω ομόφυλες έλξεις από την εφηβική μου ηλικία. Μεγάλωσα προσπαθώντας να εξηγήσω τι μου συμβαίνει. Μέχρι τα 25 μου, που με τη βοήθεια της Θεοτόκου σε μία πολύ προσωπική και όμορφη στιγμή κατάλαβα ότι βρίσκομαι σε ένα δρόμο, που με αποσπά από τη χάρη του Θεού.

Έκτοτε άρχισα και εξομολογούμαι και κοινωνώ. Δυστυχώς από δική μου αμέλεια δεν είμαι σταθερός στην πορεία μου και έχω πολλά στραβοπατήματα έως και την ηλικία, που έφτασα τώρα.  Παρ’ όλα αυτά δεν παύω να πιστεύω στο έλεος του Θεού και εναποθέτω τις ελπίδες μου για θεραπεία στο μόνο ιατρό των ψυχών.

Δεν έχω κάποια συναρπαστική ιστορία να διηγηθώ κι αυτό ίσως είναι που με τρομάζει: η χλιαρότητά μου. Δεν φοβούμαι τόσο τη ροπή μου στις σαρκικές ή και ψυχικές αμαρτίες. Αυτό που με τρομάζει πραγματικά είναι το να μη αποκτήσω μια αληθινή αγαπητική σχέση με το Θεό και το συνάνθρωπό μου. Το να πεθάνω ανέραστος από Χριστό είναι κάτι που δε θα το άντεχα –ούτε και πεθαμένος.

Να εύχεσθε!

Χρίστος, Αθήνα

3 Απαντήσεις

  1. Ο Θεός που βλέπει τον αγώνα σου θα σε ανταμειψει με τη Χάρη Του. Εχει πίστη κι η Παναγία, η Μητέρα όλου του κόσμου θα σε βοηθήσει να εναντιωθεις σε ολους τους πειρασμούς. Καλό αγώνα σε όλα τα αδέλφια μας που εναντιωνονται σε κάθε μορφή πειρασμών. Ο Θεός να ειναι μαζί μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία

Ένας 21χρονος ομοφυλόφιλος μιλάει για τον Χριστό (Συνέντευξη)

Ένας 21χρονος ομοφυλόφιλος μιλάει για τον Χριστό (Συνέντευξη)

— Καλησπέρα, Ηλία. Ευχαριστούμε που δέχτηκες να μιλήσεις στους φίλους του site μας. Θέλεις να

7 Δεκεμβρίου 2022
Στο κατώφλι των 18 σου χρόνων

Στο κατώφλι των 18 σου χρόνων

Έδωσες πανελλήνιες, πέρασες στο πανεπιστήμιο και σε λίγο θα έχεις την πρώτη σου εξεταστική. Όλα

30 Νοεμβρίου 2022
Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όταν η Κοινότητα μας πληγώνει

Όσα γνωρίζουμε για το ενδομειονοτικό στρες στη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα

3 Νοεμβρίου 2022
Αρκετά με τις κλάψες

Αρκετά με τις κλάψες

Τα αγόρια και τα κορίτσια που έλκονται από το ίδιο φύλο δεν είναι τα ανόητα θύματα μιας ιδιοτροπίας της μοίρας, που ανακαλύπτουν μέσα τους τις ομόφυλες έλξεις. Έχουν επιλογές, και ο Θεός υποσχέθηκε ότι πάντα θα παρέχει στα παιδιά του την χάρη Του για να ζουν και να αντέχουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις

12 Οκτωβρίου 2022